De topsporters van FitControl
De softwareprogramma's van FitControl zijn zodanig ontwikkeld dat zij toepasbaar zijn voor iedereen die gestructureerd en effectief wil trainen.
Hieronder een aantal tevreden gebruikers.

Paul Beekmans

"Als beroepsvoetballer is het belangrijk om gestructureerd met krachttraining bezig te zijn. Doordat ik drie keer per week intensief bepaalde spiergroepen train met specifieke schema's van FitControl merk ik dat ik sterker en sneller ben geworden."
 

Kees Metz

"De waarden die het cardio programma van FitControl aan mij presenteert, worden door mij tweemaal per week trouw opgevolgd. Ik voel me hierdoor gesteund in mijn senioren fitnesstraining."
 

Rebecca Hanegraaf

"Dankzij intensieve begeleiding van het programma OpGewicht ben ik in anderhalf jaar tijd 45 kg afgevallen. Dit programma heeft mij enorm geholpen en gestimuleerd."
 

Christ Vermeer & Miriam Oremans

"De programma's van FitControl maakt het voor ons mogelijk om met onze pupillen op een professionele, planmatig en doelgericht manier te werken."
 

Ricky Molier

"Door het gestructureerd trainen met de fitnessschema’s van FitControl heb ik tijdens de olympische spelen als rolstoeltennisser goede resultaten behaald."
 

Rianne van Oosterum

"Dankzij de trainingsschema’s van FitControl voel ik me gestimuleerd en gemotiveerd om de gepresenteerde kilo’s, herhalingen en hartslag frequentie te realiseren."

  Klantenservice?
Vragen?
+31 (0)570-752892
  Algemene voorwaarden