Partners van FitControl
FitControl heeft in de loop der jaren een netwerk opgebouwd met zakelijke partners met wie zij samenwerken. Hier onder presenteren wij deze partners.


All StarsAll Stars

All Stars houdt zich ander andere bezig met de verkoop van professionele fitnessapparatuur aan de zakelijke markt (sportscholen en instellingen) en ook aan particulieren.

www.allstarsfitness.nl

Weda

Weda B.V is leverancier van een breed scala weegapparatuur. Als importeur van o.a Tanita is Weda gespecialiseerd in personenweegschalen met lichaamsvetmeting, zowel voor professionele toepassingen als ook voor thuisgebruik.

Weda
www.weda.com :: www.tanita.nl

Diz Informatiezuilen

Balies, beurzen, ontvangsthallen, recepties, zithoeken en wachtruimtes. Ze hebben een ding gemeen: ze bnieden een perfect contactmoment met klanten, via de diz informatiezuil. Zowel overheid als bedrijfsleven zetten de zuilen op diverse manieren in. Van een fotoservice bij de Hema, tot paspoortherkenning bij de Nederlandse gemeenten; diz levert een product dat aansluit bij de wensen van de klant.

Diz Informatiezuilen
www.diz.nl

Body BizBody Biz

Hét vakblad voor fitness professionals die hun vak serieus nemen. Maandelijks boordevol nieuws, trends, achtergronden en praktische informatie om de exploitatie van je fitnesscentra verder te verbeteren en de begeleiding van je leden te optimaliseren. BodyBiz maakt, net als een goed softwarepakket, je werk een stuk makkelijker. BodyBiz, het vakblad voor fitnessprofessionals.

www.bodybiz.nl

Body+Mind

Body+Mind brengt Nederland in beweging. Niet alleen de consumenten komen in beweging door te sporten. Body+Mind brengt ook de sporthealth- & fitnesscentra in beweging op het gebied van marketing en promotie. Tevens leidt Body+Mind adverteerders op weg naar communicatie in de health- & fitnesscentra

Body+Mind
www.bodymind.nl

FitplanFitplan

Fitplan onderzoekt continu de markt op zoek naar de beste verkoopbare producten en de meest interessante concepten voor uw onderneming in de fitnessbranche. Fitplan adviseert, communiceert met leveranciers en consumenten.

www.fitplan.be

Vreugd Automatisering

Vreugd Automatisering is een automatiseringsbedrijf, dat zich bezig houdt met de ontwikkeling en verkoop van software van het ledenadministratieprogramma PARTNER. Vreugd Automatisering levert stand-alone systemen voor kleine bedrijven tot uitgebreide netwerken voor grote bedrijven.

Vreugd Automatisering
www.vreugd.com

SportiomSportiom

Sportiom is een multifunctioneel sportcomplex met een zwembad, een schaatsbaan en diverse sportmogelijkheden. Daarnaast is het bij Sportiom ook mogelijk om kinderfeesten, schoolreisjes en bedrijfsevenementen te organiseren. Sportiom was de eerste gebruiker van de FitControl Software en is nu het testcentrum voor de FitControl Software.

www.sportiom.nl

Oremans

Mirjam Oremans organiseert na het beëindigen van haar dertien jaar durende topsportcarrière diverse tennisactiviteiten, zoals vierdelige dubbelspeltraining, tennisvakanties en evenementen voor bedrijven en tennisclubs. Naast deze activiteiten begeleidt Miriam ook jeugdige tennistalent.

Oremans
www.oremans.nl

Exhibition CompanyExhibition Company

The Exhibition Company houdt zich bezig met het organiseren van professionele beurzen voor de gezondheidsbranche. In samenwerking met VNU Exhibitions organiseren zij onder andere de Fitnessvakdagen en de beurs Gezond ondernemen.

www.exhibitioncompany.com

InsiemeInsieme

Insieme is een organisatiebureau dat gespecialiseerd is in organisatieontwikkeling en gezondheidsmanagement. Insieme adviseert en ondersteunt bedrijven bij het structureel terugdringen van het ziekteverzuim. Wij zijn ervan overtuigd dat door goed gezondheidsmanagement het ziekteverzuim terugloopt, en dit voor bedrijven kostenbesparend werkt. Een lager ziekteverzuim betekend lagere personeelskosten, minder productverlies en meer continuïteit.

www.insieme.nl

Magic Vibe

Begin 1999 is vibratietraining in Nederland geïntroduceerd. Deze nieuwe manier van trainen is een zeer effectief en veelzijdig trainingsconcept. Vibratietraining heeft invloed op de spieren, alsmede bloedvaten, kraakbeen, botten en hormonen. Doordat men op een apparaat in een zeer kort tijdsbestek een zoveelzijdige training kan bewerkstelligen, heeft dit tot het succes geleid van vibratietraining.
Wat is vibratietraining? Vibratietraining is het trainen van spieren door gebruik te maken van de rek reflex. De trilling in de spier veroorzaakt een reflex, waardoor de spier onbewust (automatisch) hard gaat aanspannen. Deze aanspanningsreflex vindt, afhankelijk van de ingestelde frequentie, 30 tot 60 maal per seconden plaats. Door deze automatische aanspanning traint men 100% van het spierweefsel waardoor deze trainingsvorm vele malen effectiever is dan conventionele krachttraining. Door de combinatie van bovengenoemde factoren zorgt vibratietraining voor een duidelijk figuurverbetering en verhoogt de fitheid.

Magic Vibe
www.magicvibe.com

ACES DirectACES Direct

ACES Direct is opgericht in 1996 en is één van de grootste leveranciers van hardware, software, randapparatuur en supplies van Nederland. Onze klanten bevinden zich met name in het bedrijfsleven en bij de overheid. Wij streven ernaar, om het winkelen voor IT-producten voor u zo makkelijk mogelijk te maken.
Bedrijven en instellingen verwachten van hun IT-leverancier dat zij hun orders snel, voordelig en zo makkelijk mogelijk op de plaats van bestemming krijgen. ACES Direct heeft als antwoord hierop een inkoopoplossing voor u ontwikkeld waarin webwinkel, catalogus en professioneel account management een eenheid vormen.

www.acesdirect.nl

Fitplein

Fitplein.nl is een snelgroeiend internet fitportaal dat informatie en inspiratie biedt over elk denkbaar thema in en om fitness, sport en gezond leven. Fitplein.nl richt zich op de consument die bezig is zich te oriënteren om de stap naar sportschool of health center te maken en/of meer informatie zoekt over een gezond(er) leven.

Fitplein
www.fitplein.nl

PelserSport

VibroGym, the original plate; Sinds 1999 is deze krachtige trilplaat van roestvrij staal op de markt en inmiddels niet meer weg te denken uit een behandelplan van een moderne sportschool of revalidatie- / fysiocentrum. De VibroGym Professional draagt internationale kwaliteitskeurmerken en is zelfs als medisch gecertificeerd apparaat leverbaar. PelserSport zorgt voor een vloeiende implementatie en leidt uw instructeurs op voor commercieel gebruik van 's werelds meest bekende en verkochte vibratieplatform.

www.pelsersport.nl

For Each

For Each bv is de leverancier van 'Actief'. 'Actief' is de naam van de ledenadministratiesoftware welk door For Each bv is ontwikkeld voor sportcentra. 'Actief' is een betrouwbaar product, bestaat inmiddels meer dan 10 jaar en is volledig modulair opgezet zodat u eenvoudig uw softwarepakket zelf samen kunt stellen.

For Each
www.foreach.nl

Fysio-ShopDe Fysio-Shop

De Fysio-Shop biedt artikelen aan op het gebied van blessurebegeleiding. Tevens heeft zij een breed assortiment van materialen voor de fysiotherapiepraktijk, waaronder test- en meetapparatuur. De doelgroepen zijn (ex-) patiënten, sporters, en fysiotherapeuten.

www.fysio-shop.nl

Wellness & Figuur

Uw innovatieve partner voor al u afslank- & Wellnessapparatuur. Balance your body! Wij leveren bijvoorbeeld: Rollenmassage, bandmassage, vacumove, vibratrimmer, bewegingsbanken, sauna’s, zuurstofconcentrators, massagestoelen, fitnessapparatuur, cardioapparatuur, zonnebanken, personenweegschalen, & vetmeters.

Wellness & Figuur
www.wellness-en-figuur.nl

Logic Data

Logic Data levert software voor paramedici: het programma FysioLogic. Met FysioLogic kunt u alle mogelijke declaraties maken zonder zelf op de hoogte te hoeven zijn van de details van al die regelingen en voorschriften. Het is een compleet administratief pakket inclusief EFV en Financiele administratie.

Logic Data
www.logicdata.nl

  Klantenservice?
Vragen?
+31 (0)570-752892
  Algemene voorwaarden